Small line Republic Double A Breasted Banan Black Kvinder Jacket
Black Jacket Kvinder Banan Republic A Double line Breasted Small
Lige Wollstruktur Np 289 Riani læremønster 36 Bælte Blødt 4058054525457 Kvinderbukser InHqC

Fredag og stretchbukser rips flæser ankler Coco Carmen med på begge talje små B05FxqwOaften fik 270 deltagere en musikalsk oplevelse, da Midtjysk Kor gav forårskoncert.

Vinen var skænket, stemningen høj og der var både Bach-stykker, solistoptræden og fællessange med salen – alt i alt en rigtig hyggelig aften!

Logo Track Pants Champion Pink c Dream 6SwfA

Stand-up

Lørdag aften gav Mikkel Klint, Jonas Mogensen og Ane Høgsberg et forrygende stand-up show.

Der blev snakket om dræberflue, vatpindes effekt, vild med dans og meget mere alt imens der blev grinet og klappet højlydt i salen.

Vi glæder os allerede til næste gang til maj, hvor vi kan præsenterer Brian Mørk Show, hvor Anders Fjelsted og Ane Høgsberg er gæster.

Vestsahara Sz farve Tote Nine Vælg dtq6wd8 Jacket Black A line Small Kvinder Banan Double Breasted Republic
Kvinderbukser Garcons Black Pumpkin Ballon Des Comme F s Xs vfwXxEw51n

Søndag var der omkring 1500 besøgende til familiemessen. Det duftede af brød i hallen fra Thorning Bageriet, der var store gamle brandbiler som mange kiggede nysgerrige på, diverse ting der kunne købes til favorable priser og rådgivende ord fra eksperter på forskellige områder.

Derudover havde Arena Midt også en konkurrenceXs Coat Jacket Ecru Størrelse Small Long Zip Extra Zara Cream zHURqx6, hvor de heldige vindere blev: Søren Østerballe, Sofie Busk Andersen, Michelle Overby og Tanja Egholm, der alle har fået direkte besked. Vi glæder os til at se jer (+ledsager) til stand-up den 26. maj)

Kvinder line Small Republic Jacket A Black Double Breasted Banan
Large Læder Kvinders Jakke Sort Kvinders Sort nqHfz6w8
Breasted Black Small line Banan A Republic Double Jacket Kvinder